TENTOONSTELLING OPEN-ENDED GEMIST?

KIJK OP ONDERSTAANDE VEILIGE LINK!

link: https://clipchamp.com/watch/Simi6DPK5Yb

 

OPEN-ENDED

Tentoonstelling 'Open Ended' in het Districtshuis in Deurne (Antwerpen) 

Op deze tentoonstelling krijgt u een overzicht van mijn werk in klei, porselein en papier gedurende 10 jaar nationale en internationale tentoonstellingen. 

Open Ended, welke richting ga ik uit? Alle mogelijkheden blijven open. Momenteel zie ik deze tentoonstelling als de laatste... maar wie weet, ooit... Misschien ga ik me meer toeleggen op het maken van urnen. Misschien ga ik wel een cursus schilderen volgen, of zelfs manden vlechten of fotografie, ook een mogelijkheid.  Het blijft voorlopig ook voor mij een open einde. "Omarm verandering, het is de enige constante in het leven," zei een Griekse filosoof zo'n 2500 jaar geleden. Dat ik creatief bezig zal blijven, dat is de enige constante, wie weet wat mij in de volgende jaren gaat boeien . Een open einde dus!

Meest gekende werken:

Asterias behoort tot de vaste collectie van het keramiekmuseum in L' Alcora Spanje. Dit museum heeft één van de mooiste en meest diverse keramiekcollecties. https://lalcora.es/museu-de-ceramica

Anthozoa geselecteerd voor de Westerwaldpreis, tentoongesteld in Hohr-Grenzhausen, museum in Siegburg en Schloss Gottdorf in Schleswig, allen in Duitsland.

Meerdere werken stonden ook op tentoonstellingen in België, vooral dan in de omgeving van Antwerpen.

 

 

 

 

Trost

 

Trost-momenten, anders begraven met meer aandacht voor overledene en familie. Belevenis  in het klooster in de Zwartezustersstraat in Antwerpen. Interesse in anders begraven? Contacteer Vanessa Boel via haar site: https://duurzaamafscheid.be/

Programma TROST Momenten
PDF – 3,3 MB 113 downloads